2010-09-26
13:51:14

Marron 5

Det var ett tag sedan som jag hörde Maroon 5, Om nu någon kommer ihåg dem hahaha.... ialla fall nu har de släppt ny skiva och sitter nu och medan jag surfar så lyssna jag på nya skivan via Spotify=)
Jag kan inte rå för att dagar som söndagar då det är min "ta det lugnt" dag, tänker jag på allt möjligt, livet, vänner och familj och självklart karriären. Jag finner mig själv drömma mig bort till ett liv där inget hinder finns, som sagt det ät ju bara en dröm. Livet har många olika slag av hinder men när man överkommer dem så känner man sig värdigt belöningen av olika slag det må vara.
Mycket kan vara svammel men mycket av svammel jag har gjort under åren har bidragit till att jag är här idag. NOT BAD, liten klapp på axeln förtjänar man kanske =) eller ?
2010-09-26
13:02:57

mycket på gång...

blir att ta tänka genom och planera inför N.Y.C resa. Jag och vår producent har fått chansen att träffa en av stor bolagen i USA för att diskutera framtida samarbeten. Det är helt otroligt, men å andra sidan har vi ju jobbat hårt för det här.
Det massor att planera och tänka på innan resan. Man måste vara väl förebredd för att kunna få genom en deal. Det skulle inte kännas bra annars eftersom man åker så långt.
Det känns helt overkligt men samtidigt spännande. =)
En Cosmochick tips; Att jobba hårt för det man vill ha i livet oavsett jobb eller kärlek. Kom ihåg att timmar vi får för en dag när vi vaknar på morgon få vi inte tillbaka när dagarna går förbi oss så snabbt. Ta vara på tiden och uppskatta personer och saker man ni har omkring er. De är mycket värdefulla!









Ciao 4 Now,
XoXo CosmoChick
2010-09-24
16:14:02

Gosigaste!!!

Min bästa medicin är min gosiga och mysiga hund(Zindi). Dagarna jag har varit sjuk har hon legat bredvid och gett mig krafter. För er som inte har hund vet ni inte vad jag pratar om men för er som har hund så kanske känner ni igen känslan.
Är inte hon söt?
Underbaraste=)
Ciao 4 Now
XoXo CosmoChick
2010-09-23
20:36:08

Riktigt Sjuk!!!!

Nu har jag varit sjuk i över en vecka. Det här förkylningen har tagit rekordet. =( jag har därför inte kunnat blogga på ett bra tag... så sjuk var jag, fatta!!!
Inte nog med att man har varit sjuk så blir jag mer sjuk av att se hur demokratin egentligen fungerar. Sverige, ett av bästa länderna i världen blev smittad av rasism i Riksdagen. THIS IS A SAD SO SAD DAY för Sverige!
Jag har miljoner tankar som jag ska först lokalisera innan jag säger något jag ångrar. Det blir nästa inlägg =)
Ciao 4 Now,
XoXo CosmoChick
2010-09-13
23:02:46

I'm Back!

Jag har inte haft möjlighet att uppdatera bloggen på senaste dagarna. Jag gjorde ett snabb visit i Göteborg och efter det tog jag flyget som jag nästan missade till Stockholm där jag hälsade på min bästa vän ... hade riktigt kul
Dagen därefter blev kliva upp tidigt och göra sig klar, springa till T-banan till mötet som slutade någon gång kring 13.00 och kunde ta det lungt resten av dagen... yiiiipppiiii=)
när kvällen närmade sig 18.00 var det spinga till t-banan och åka till upplands Väsby för att plocka upp vår nya bil, nämligen BMW =)
A F.A.B car
Jag är helt förälskad i bilen =)
Ciao 4 Now
XoXo CosmoChick
2010-09-07
20:23:05

05.00....

Imorgon blir det tidigt morgon, då ska jag upp kl 5.00 för att hinna med planet till Göteborg och efter några timmar i Göteborg så åker jag till Stockholm och stannar över en dag. Torsdag blir det Business möte och åker vidare på på eftermiddag.

På Fredag är hemma igen... Man hinner inte blinka så är veckan slut.
Göteborg City!
Ciao 4 Now
XoXo CosmoChick
2010-09-06
21:55:14

Skånefruar???

Den legendariska Svenska Hollywoodfruar fick uppföljare av norska och danska hHllywoodfruar, vilket jag kan fatta men vad i h*** har man fått ideen om Skånefruar??? Say What!!!!
Visst har vi blivit dragen i drömmarnas värld med dyrbara smycken, stora hus och miljoners pengar i banken. Vilket i mitt tycke har stärk "The American Dream" men kom igen "Skåne fruar".
Är vi så lättlurad att media kan sälja oss vad som helst? Är vi så sugen på att fly från vår verklighet att vi får insulin shots av snygga opererade fruar någonstans i världen eller Skåne?
Rätta mig om jag har fel men nu tycker jag att mediaproduktionen är ute och cyklar. Kan dom inte komma på bättre tv show ideer?
Skånefruar!!!
Ciao 4 Now
XoXo Cosmochick
2010-09-06
18:58:20

Tandvärk

under tre dagar har jag haft otäck värk i tanden.. gör så j***vla ont =(
Så det enda jag har gjort är att sova och se på TV=)
imorgon hoppas jag att kunna återgå till jobbet, mycket att göra =)
Ciao 4 Now
XoXo CosmoChick
2010-09-05
18:46:12

Söndag, en härlig dag!

Jag har hört många säga att de inte gillar söndagar. Men själv älskar jag söndagar=) en dag då man kan ta det lungt, kanske läsa en bok umgås med vänner och kära. En dag då man kan tänka på veckan som har varit och planera veckan som kommer.
Jag har inga "måste" på söndagar personligen tycker jag att man bör ha en dag i veckan då man inte tänker på alla måste saker man ska göra.
Oavsett om man jobbar eller studerar så bör man bromsa lite då och då och njuta av nuet, eftersom imorgon är inget garanti.
vad tycker ni om söndagar?
Ciao 4 Now
XoXo CosmoChick
2010-09-04
20:06:43

LördagsMYYYS!!!

Jag gillar lördagsmys istället för fredagar eftersom lördagar är min "junk eating day" håller strikt under hela veckan=) och dessutom är det film kväll=) tre riktig tjej filmer =)
Det här blir min lördagsmys....
yeeeeeaaaaah
Ciao 4 Now,
XoXo CosmoChick
2010-09-04
00:29:00

N.Y.C

Nu börjar jag planera inför New York resan. Satt precis i möte per telefon med stor bossarna på ett skivbolag i USA, eftersom det är dag tid där nu, och med stor sannolikhet kommer vi att svänga förbi Torento, Kanada =) efters New York vistelsen.... inte illa=)
Vi kommer att ha första möten i New York där jag och vår producent "Ajami" deltar och sedan åker vi vidare till Kanada för att spela in några låtar för en nykomling artist i en nybyggt studio...
Vår snygga producent "Ajami"
Ni kan se honom live på USTREAM där han skapar fram nya låtar, kul att se faktiskt. kika gärna förbi
på http://www.ustream.tv/channel/prodcast
Vackra Torento, Kanada
Ciao 4 Now,
XoXo CosmoChick
2010-09-03
23:44:43

SALT!!!!!

KOm hem precis från bio, såg filmem "SALT". Jag är ingen action fan men den är filmen var riktigt bra. Angelina Jolie är huvudskådisen... riktigt tuff tjej i filmen =)
Ciao 4 Now
XoXo CosmoChick
2010-09-03
18:58:07

hmmmmm...

Jag kom hem efter en kort shoppings tur efter jobbet, gick direkt i köket med en väninna och lagade mat ihop. Mycket gott om jag få säga det själv=)
Bästa vän sen mååååååååååånga år..... =)
Vid middagsbordet så kom ett intressant ämne upp som fick igång oss alla=)... personer som gnäller om precis allt, och att inget går som de vill..bla..bla..bla.
Vad sägs OM vi gnällde mindre och istället jobba hårt mot det mål man vill nå i livet vare sig det är på skolan eller jobbet, så skulle man må mycket bättre. Jag är för positivt tänkande och jag är mycket säker på att ju mer positiv man är och tänker positivt så ordna allting sig och man når sitt mål.
Fråga: Varför har man negativt inställning?
Ciao 4 Now,
XoXo CosmoChick
2010-09-02
22:38:49

Natti!!!

Innan jag runda av kvällen (då jag ska upp klockan 6 på morgon) så fick jag lite sen kväll tankar, om man nu kan kalla det!
Hur kommer det sig att man kan lätt bli uttråkad? Jag menar man har så mycket att göra men ändå drömmer man sig bort till annat =) Jag vet inte kanske jag är ensam om det men ibland skulle jag vilja vara någonstans där jag bestämmer tid och plats....
Lite galna tankar kanske?
Ciao 4 Now
XoXo CosmoChick
2010-09-02
20:48:37

Mys Pys!!!

Sitter i soffan och myser, och eftersom höst vindarna är här så tycker jag att det är mysigt att sitta här med min min mysiga kofta=)
Jag passade även på att prova en Night Cream för ansiktet och skulle vilja rekommendera det. Alltså bästa skönhetsprodukten för bästa priset=)
En Cosmo Cool produkt man bör ha



Kan köpas under 100 lapp (75kr-95kr) i butikerna som H&M, Kicks eller varför inte ICA Maxi eller Coop Forum =)
Men en fråga, är det sant att det som kostar mycket är bättre?
Ciao 4 Now!
XoXo CosmoChick
2010-09-02
17:04:03

Min favo!!!

Efter en lång dags jobb och möten så är jag är hemma nu=) och på vägen tillbaka köpte jag hem nya numret av Plaza Kvinna... ska se vilka höst nyheter som är aktuella nu....
När jag bläddrade i tidningen så såg en intressant grej. Det finns en odödligt parfym well om man inte räknar man Chanel #5... Det är nämligen Dolce & Gabbana "Light Blue"...Den doftar super... Det görs reklam om den än.. helt otroligt. Vilka andra parfymer är odödliga? hmmmm.... va tror ni?
Definitivt en Cosmo Cool man bör ha



Ciao 4 Now!
XoXo CosmoChick
2010-09-02
08:37:29

GO´MORRON

Dags att köra igång med dagens första möte. Pigg och glad och redo för fight=)

Vill man nå framgång så kan man inte sitta och rulla tummarna, eller? Vad tycker ni?


Jag önskar alla en underbar dag!


Ciao 4 NOw,

XoXo CosmoChick

2010-09-01
20:57:24

Stor möte på G!

Nu är jag super excited, för med stor sannolikhet så blir en resa till världens storstad N.Y.C, Japp New York Ladies.
Eftersom jag driver eget företag, närmare sagt ett skivbolag/produktionsbolag så har nu min bror (Mani A. se www.myspace.com/ajamiprod) som är en av hetaste producenterna just nu har blivit bjudna till New York för att träffa med stor bossarna =)
Resan sker eventuellt i november och jag längtar riktigt mycket nu=). VI jobbar mycket mot marknaden i USA och kommer inom kort att släppa ny singel även här i Sverige.
F.A.B. NYC
Vi kommer då att ha möte med en av vår artist Airamis som har nu en singel ut med USA's legendariska rappare Knoc-Turn'al... För er som är intresserade så heter låten " I'm on the hunt" Airamis feat. Knoc-Turn'al....Itunes
Ciao 4 Now
XoXo CosmoChick
2010-09-01
20:15:59

Favorit tidning

Min allra favorit tidning är Plaza Kvinna. Jag har faktiskt provat de produkter som de rekommenderar som tydligen ska vara bäst. Och jag till min förvåning så stämmer 98% av tiden att de produkter som de rekommenderar är riktigt bra. Dessutom behöver man inte betala för många hundra lappar heller.

Själv är jag super nöjd med Body Lotion, Angel Star från Nivea som man kan köpa runt 60 kr från butikerna. En riktigt prisvärd och riktigt bra produkt.

en Cosmo Cool stuff man bör ha



Ciao 4 Now!
XoXo CosmoChick
2010-09-01
19:47:26

Äntligen hemma!

Efter en lång dag på jobbet, många möten så kom jag äntligen hem till min underbara kille och gulliga hund, Zindi=)
Underbaraste Zindi...
Ciao 4 Now!
XoXo CosmoChick