2011-08-09
21:14:48

Världen är upp och ner...

Nyheterna på Tv, tidningar skriver om det och själv är jag förvirrad än tidigare. Vad är det som händer med världen idag? eller har det alltid varit så men vi har inte uppmärksammat det.
Vi skyller oftast på tredje världen och dess civilisation och då glömmer vi eller rättare sagt väljer att inte se oss själva i spegeln.
Det som hände i Norge, FÖRFÄRLIGT, sen när har hat och våld skapat civilisation och utvecklat ett samhälle.. say NEVER.... Jag ger norska folket "Hats off" över att de har hanterat hel situationen så bra och väljer att stärka demokratin ännu mer istället för att låta en LOOSER förstöra vår trygga och utåtriktade samhälle.
I have news for you Anders Behring, Vi lever i en globaliserade värld, vi är uppkopplade mot internet 24/7, har vänner världen över, prata minst 2 språk och drömmer om att resa till USA, jobba i Kina och jobba som volontärer i Afrika. Inte kommer vi att stänga ut folk när vi nu under hela vårt liv försöker nå ut till världen... *The same goes to SD folket...
Efter detta katastrof uppmärksammar media svälten in Afrika, som har varit detsamma sen många många år tillbaka, Trots miljarder som skänks så händer det inte så mycket mer än att de kan klara sig dag till dag. Min fråga är , VARFÖR??? varför är det så fortfarande? Jag är månadsgivare till minst två hjälporganisationer men fortfarande få jag höra att folk dör av svält.
Vi kan hitta Saddam i en håla någonstans i öknen men vi kan inte skapa en trygga samhälle till våra medmänniskor i andra delar av världen...hmmmm....vi krigar med andra länder (med vi menar jag makthavarna i västvärlden) för så kallade demokrati A.K.A oljan, men vi kan inte trots all dessa donationer få ordning på Afrika.. Jag undrar bara varför??? givetvis är det en retoriskt fråga, I already know why, DO YOU?
'
Sen få man höra att anarki har ägt rum i England, för vad? lite och göra... springer runt agerar värre än djur och ändå vill det framföra något? ändå vill de påstå att de kommer från civiliserade väst världen....
Jag vet en sak att jag som en världsmedborgare borde agera för att skapa en värld där nästa generation kan leva i utan att skämmas över den.
Vi i västvärlden är lyckliga idag men vad om det hade varit OMBYTTA ROLLER? jag förespråkar inte att någon ska avstå från sitt nöje eller livsstandard som vi har idag däremot så ser jag det på det viset att jag kan dela med mina kunskaper, lön eller annat för att en annan ska ha samma möjligheter som vi, trots det politiska sfären som existerar idag.
Att hata, att vara blind för det vackra i världen tar en ingenstans. ATt vara öppen, tolerera och respektera varann ger oerhörda möjligheter både för dig och för andra...
LETS MAKE THE BEST OF IT=)
Cia 4 now
XOXO
CO
CosmoChick
2011-08-09
20:41:16

Tiden???

Vart tog sommaren vägen? tiden går så himla fort man hinner knapp hänga med. Det har varit hektiskt med jobb, har realeased vår senaste talang Kodie så vi hoppas på Radio spelningar så ni kan få höra vilken artist han egentligen är. Sen har vi promotat honom i USA, intervjuer etc... in case you guys missed it kolla upp Kodie med låten "My girl"
Anyhow, har varit i Holland det här sommaren och ser fram emot Frankrike resan om två veckor. Men innan dess har jag helgen uppbokad. Helgen som kommer blir det bröllop, ser verkligen fram emot det =), nästa helg ska vi på 50 års fest, vilket kommer att blir spektakulärt =) efter det PARIS here I come =)
Det ska bli kul att se vilka trender som gäller till höst enligt France =) can't wait =)
Men innan jag slutar, så måste jag ju berätta om mina favoriter eller CosmoChick måste ha:
Min nya parfym , Calvin Klein, Escape (for women)
Min nya DKNY klocka, (LOVE IT)
Ciao 4 now!!!
XOXO
CosmoChick